Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Kaya İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:20
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0472 5635127

WEB - https://sehituzman.meb.k12.tr

Adres - KUMLUCA KÖYÜ KUMLUCA KÜME EVLERİ NO: 50/2 TAŞLIÇAY / AĞRI

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kumluca Taşlıçay´a 8 km uzaklıkta ilçenin doğusunda yer alır.Murat nehrinin güneyinde ,Taşlıçay oluğu içerisinde Ala Dağlara dayanmıştır.Köy nüfusu ve arazi bakımında Taşlıçay´ın en büyük köyüdür. Toprakları kuzeyde Çöğürlü ve Bayramyazı;güneyinde Yeltepe,Tanrıverdi,Düzgören Köyü ve Kumlubucak Köyü,diyadin ile çevrilidir.

Adres - KUMLUCA KÖYÜ KUMLUCA KÜME EVLERİ NO: 50/2 TAŞLIÇAY / AĞRI

Ulaşım Öğretmenler ilçeden köye servisle gidip gelmektedir. Köy yolu asfalt olup herhangi bir ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır. Ayrıca ilçe merkezinden köyümüze her yarım saatte bir servis kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Ağrı İl Merkezine 38 km, Taşlıçay İlçe Merkezine 8 km uzaklıktadır.